GoudPod

Hét podcastconcept dat organisaties in beweging brengt!

Een interne podcast is een krachtige interventie bij verander- en ontwikkelprocessen binnen je organisatie. Zoals een nieuwe visie of werkwijze, samenwerkingsvraagstukken, leer- en ontwikkelprogramma’s of cultuurveranderingen.

Hoe werkt het?

Informeren en overtuigen van medewerkers is niet genoeg om een beweging op gang te brengen. Wanneer je naast het hoofd, ook het hart van mensen weet te bereiken, gebeurt er wél iets.

Echte verhalen uit je organisatie kunnen dat; ze raken het hart. Van collega’s die nieuwe dingen proberen tot dilemma’s of problemen die je kan tegenkomen.

Door meerdere perspectieven te laten horen, kunnen mensen zich persoonlijk verbinden aan de verandering. Luisteren naar andermans ervaringen brengt het dichtbij; “Hé, dit herken ik”.

Ervaringen van anderen zetten je ook aan het denken; ‘wat vind ík hiervan? Hoe is dat voor mij? Wat zou ik doen?’. Het nodigt uit tot reflectie, verbinding én actie.

"GoudPod tilt je veranderverhaal letterlijk en figuurlijk van papier!"

Wij luisteren goed naar jullie vraagstuk; welke beweging wil je op gang brengen? Wat vraagt dit? Hoe leeft het bij medewerkers? Waar liggen kansen?

Zodra we een goed beeld hebben, kijken we hoe de podcast het beste kan bijdragen. We ontwerpen een concept en maken een plan. 

Dan beginnen de voorbereidingen; verhalen ophalen, sprekers vinden, opnamedagen plannen; we regelen alles voor je van A tot Z.

Tot slot besteden we aandacht aan de nabewerking, zodat jouw verhaal goed overkomt en aantrekkelijk is om naar te luisteren. 

Wat doet goudpod?

Wij ontwikkelen een podcast-concept op maat, als interventie voor jouw vraagstuk. Dat doen we vanuit een veranderkundig perspectief.

We maken het doel helder: Wat wil je dat er gebeurt bij de medewerker? Welke verhalen brengen dat teweeg en op welke manier? Wie kun je hiervoor vragen? Hoe maken we het aantrekkelijk voor de luisteraar?

Dan pas werken we het concept uit dat we samen met jullie uitvoeren. We gaan voor het beste eindresultaat; een podcast die de juiste beweging op gang brengt!

Meer lezen over goudpod?